Υπηρεσίες Teleconference

Δεδομένης της υφιστάμενης κατάστασης περιορισμού των συναθροίσεων από την Ελληνική Κυβέρνηση, λόγω COVID-19, οι Οργανισμοί πλέον μπορούν και πρέπει να διεξάγουν τις μεγάλες συναντήσεις των μελών τους διαδικτυακά, τουλάχιστον με βάσει των υγειονομικών δεδομένων που υπάρχουν την παρούσα χρονική περίοδο.

Η Computer Studio αποτελούσε πάντοτε αρωγό για τους Οργανισμούς οι οποίοι πρωτοπορούν και νοιάζονται για την εξασφάλιση της λειτουργίας τους. Για αυτό το λόγο πλέον διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες teleconferencing και αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη (partner) της ZOOM στην Ελλάδα.

Η Computer Studio, αποτελώντας επίσημο partner της Zoom στην Ελλάδα, προσφέρει τα πιο σύγχρονα και ασφαλή μέσα για τη διεξαγωγή τέτοιων συνελεύσεων, καθώς εξασφαλίζει ταυτόχρονα τις εξής ανάγκες των Οργανισμών:

  • Διασφάλιση ασφαλούς εισόδου και πιστοποίησης του κάθε χρήστη, πριν την είσοδο στην διαδικτυακή συνέλευση.
  • Διασφάλιση του απορρήτου της ψηφοφορίας και Διασφάλιση του απορρήτου με αποστολή προσωπικού συνδέσμου στον κάθε ένα ενδιαφερόμενο
  • Διαδικασία μαγνητοσκόπησης του συνόλου της συνάντησης και των ομιλητών της, με το πραγματικό όνομα του καθενός και όχι τα αρχικά του η ότι άλλο έχει εκείνος διαλέξει.
  • Περιγραφή με απλές οδηγίες της ψηφοφορίας (polling).
  • HelpDesk για το χρονικό διάστημα της Συνέλευσης, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κανένα μέλος δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα σύνδεσης.

Τέλος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε Οργανισμού η Computer Studio έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και επιπλέον υπηρεσίες για τις τηλεδιασκέψεις.

Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις teleconferencing υπηρεσίες μας;

Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση