Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων

Chief Information Security Officer

Cyber Security Consulting

Η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων μιας επιχείρησης είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της. Στο παγκόσμιο επιχειρείν με τη χρήση διαφόρων και διαφορετικών τεχνολογιών εμφανίζονται σημαντικοί και ποικίλοι κίνδυνοι καθώς η απειλή για την καλή λειτουργία και εικόνα μιας επιχείρησης σε περίπτωση συμβάντων στον κυβερνοχώρο, είναι σημαντική.

Oι τεχνολογίες αλλάζουν, το ίδιο ισχύει και για το τοπίο απειλής. Ωστόσο, πολλοί οργανισμοί προσαρμόζουν την τεχνολογία τους χωρίς καθοδήγηση ή κατεύθυνση από την πληροφορική, την ασφάλεια των πληροφοριών, τις προμήθειες ή συμβουλευόμενοι τους security experts.

Ως εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, ενεργούμε ως αξιόπιστος συνεργάτης του πελάτη μας προσφέροντας προηγμένη τεχνογνωσία στο τρέχον τοπίο απειλής. Δώστε μας την ευκαιρία να γίνουμε μία επέκταση της ομάδας σας, είτε με παροχή συμβουλών ή/και τεχνικών υλοποιήσεων σε  24×7, παρακολούθηση ασφάλειας δικτύου, εικονικές υπηρεσίες CISO ή εκτελώντας δοκιμές διείσδυσης.

Οι βασικές αρχές μας είναι απλές. Στόχος μας είναι:

  • Να γίνουμε ο αξιόπιστος σύμβουλος συμμόρφωσης και προγραμματισμού κινδύνου.
  • Να παρέχουμε οικονομικά αποδοτική τεχνολογία για να μειώσετε τον επιχειρηματικό κίνδυνο.
  • Να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υποστήριξη ομάδων πληροφορικής.
  • Να εντοπίζουμε και να απαντούμε σε απειλές για λογαριασμό σας.
  • Να αποτελέσουμε την 1η επιλογή τεχνικού συμβούλου συμμόρφωσης και υλοποίησης έργων ασφαλείας στο Intranet και Internet για την εταιρεία σας.

 

Εικονικός CISO

Μπορούμε να ενεργήσουμε ως ο virtual Chief Information Security Officer (vCISO), προσφέροντας στον οργανισμό σας εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σχεδιάζοντας ένα ώριμο πρόγραμμα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και μειώνοντας ιδιαίτερα τον κίνδυνο. Μια αποκλειστική CISO που ανατίθεται στον οργανισμό μας που δεν είναι μόνο οικονομικά προσιτή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική.

 

Συμβουλευτική Ασφάλειας Cyber

Η Cyber Security Consulting ομάδα της CS υποστηρίζει τον οργανισμό σας με πολυετή πείρα σε έργα σημαντικών φορέων του Δημοσίου με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιήστε αυτή την τεχνογνωσία μας για να υποστηρίξετε τα έργα σας ή όταν επιθυμείτε να εφαρμόσετε τεχνικούς ελέγχους στα συστήματά σας.

 

Δοκιμή διείσδυσης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε ευπάθειες στο Internet και Intranet του οργανισμού σας, προτού ο εισβολέας έχει την ευκαιρία να διεισδύσει στο δίκτυό σας ή στο σύστημα του υπολογιστή σας. Θα ανακαλύψουμε αδυναμίες στο δίκτυό σας ή μέσα σε εφαρμογές και μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να αποκαταστήσουμε και να μειώσουμε τον κίνδυνο.

 

Παρακολούθηση ασφάλειας δικτύων

Το 24×7 Cyber Security Operations Center σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης ανίχνευσης απειλών ενάντια στα κρίσιμα στοιχεία του πληροφοριακού ενεργητικού σας προτού οιαδήποτε απειλή οδηγήσει σε παραβίαση δεδομένων. Γνωρίστε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή καταγραφή και αποθήκευση αρχείων καταγραφής.

Θέλετε να δείτε περισσότερα
παραδείγματα της δουλειάς μας;
Για ποιον εργαστήκαμε;
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση